Eindtijd in zicht op 4 september

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 15:59

De uitgever heeft laten weten dat mijn boek 'Eindtijd in zicht' op 4 september 2020 zal verschijnen! Dat is heel mooi, daar hebben we  naar uitgekeken. Volgens de joodse kalender is de datum: 15 Elul 5780. Halverwege de laatste maand van het jaar. De 15e is een mooie datum. Want de 15e van een joodse maand komt altijd overeen met volle maan. Dan is de nacht lichter dan anders. Ik hoop dat dit boek dat effect ook zal hebben.

Een beetje meer licht om de actualiteit van de Bijbelse profetie te herkennen. Om aangespoord te worden uit te zien naar de komst van de Heer. Om geestelijk voorbereid te zijn op de moeilijke tijden die gaan komen. Want als één ding mij duidelijk is geworden in mijn onderzoek ter voorbereiding van dit boek, dan is het dit: de komst van de Heer is nu heel dichtbij. Om concreet te zijn, er zijn sterke aanwijzingen dat we Hem binnen een generatie mogen verwachten. Dat zeiden ze duizend jaar geleden ook al zult u misschien zeggen. Wellicht. Maar lees het boek en oordeel zelf. Recent heeft Orlando Bottenbley christelijk Nederland in dit opzicht opnieuw opgeschud. En dus krijgt hij ook weer de onvermijdelijke kritiek over zich heen. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij op het goede spoor zit, als hij zegt dat de kans groot is dat de komst van de Heer geen tientallen jaren meer zal duren.

Laten we onze lampen brandend houden, zoals de Heer dat zegt in Lukas 12:35. Dat wil zeggen, wakker blijven en klaar staan. Ik hoop dat dit boek daartoe bij mag dragen, en tot zegen zal zijn.

God bless

Theo Algra

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.