Dit boek is verschenen onder het samenwerkingsimprint bc∙bs van KokBoekencentrum en uitgeverij Boekscout.

Boek van Theo Algra (september 2020):

Eindtijd in zicht

Wat elke christen moet weten over de opname en de grote verdrukking

Uitleg van de Bijbelse profetie

 

Auteur: Theo Algra

Uitgever: bc.bs (imprint KokBoekencentrum/Boekscout)

Pagina's: 324

Bindwijze: paperback

Prijs: € 24,50

ISBN: 978-94-640-3515-5

 

Samenvatting

Wordt er binnen afzienbare tijd een punt gezet achter de wereldgeschiedenis? Is de eindtijd dichterbij dan ooit tevoren? Dit boek geeft daarvoor steekhoudende argumenten. De Bijbelse profetieën, van Daniël tot en met Openbaring, verschaffen een blauwdruk van de toekomst van onze planeet. Een belangrijk deel daarvan is inmiddels realiteit geworden.  Maar de allerlaatste episode, hoe zal die eruit zien en wat betekent dat voor ons? 

Het is gemakkelijk te verdwalen in de vele vragen rondom de eindtijd. Waar de één gelooft dat hij de Antichrist mee zal maken, gelooft de ander dat de gebeurtenissen van de eindtijd hem bespaard zullen blijven. Weer anderen denken dat de Antichrist allang verleden tijd is. Wanneer zal de opname werkelijk plaatsvinden? Wat is de rol van Europa en Israël in de laatste dagen? Waarom zal de toekomstige allesomvattende vredesregeling in het Midden-Oosten desastreus uitpakken? Wat heeft Internet te maken met de Antichrist? Is de coronacrisis een teken van de tijd? Wat is de betekenis van de nooit begrepen uitdrukking tijd, tijden en een halve tijd?

Dit boek geeft heldere antwoorden zonder te vervallen in ongezonde speculatie. Een must-read voor iedereen met belangstelling voor wat de Bijbel zegt over de eindtijd.

 

Bekijk de inhoudsopgave

 

Over de auteur