Gods slogan: "van de rivier tot de grote rivier"

Gepubliceerd op 24 mei 2024 om 11:07

Ik vraag me af of er anderen zijn dit het ook zo hebben begrepen. Maar ik geloof dat de ECHTE oorsprong van de genocidale slogan “from the river to the sea” Satans tegenhanger is van Gods oorspronkelijke plan om Israël het land te geven in Genesis 15:18.

'Dit land', zei Hij, 'geef Ik aan jouw nakomelingen, van de rivier van Egypte tot aan de grote rivier de Eufraat.'

Dit is Gods onvoorwaardelijke belofte, zijn rechtvaardige, soevereine daad die Hij tot stand zal brengen wanneer Israël het HELE land BEZET dat God hun voor altijd heeft gegeven.

 

(Vrije vertaling van een post van Dr. Alan Kurschner, Eschatos Ministries, op 17 mei 2024)

 

Afbeelding Wikimedia Commons

Reactie plaatsen

Reacties

Raymond
19 dagen geleden

Hallo, ik ben het ermee eens dat de slogan een satanistische oorsprong heeft. Ook wilde ik opmerken dat de Gen. tekst over een veel groter gebied gaat. Behalve dat zegt JHWH dat elk gebied waar de Israëlieten hun voetstappen hebben gezet van hun wordt. Was dat alleen in de tijd van Mozes / Jozua? In iedre geval wordt het gebied dan nog groter met grote delen van Egypte en Arabie. Tot slot; JHWH zegt dat heel de aarde van Hem is. ALs Hij straks de elementen van de aarde verbrand en gereinigd zal hebben, satans huidige denkbare grondgebied volledig afgepakt zal hebben, is Israël niet meer een stukje van de aarde dan is heel de aarde Israël. of niet?? Shalom